Övning i att förstärka din självtillit

Den här övningen kan användas i alla situationer som kan uppfattas som svåra, komplicerade eller obehagliga. Till exempel svårigheter med att uttrycka sina sanna känslor eller för att fånga upp andras uppmärksamhet tillräckligt länge, så att man får uttrycka det man vill ha sagt.

Föreställ dig att du och den grupp som du har svårigheter att kommunicera med, eller att göra dig hörd i, omges av ett brett vitt band av energi. Detta band lockar fram från var och en av dem deras sannaste visdom och intentioner. Du maximerar också varje persons förmåga att absorbera vad som verkligen menas med det som sägs, istället för att du enbart tar in vad som sägs.

Övningen fungerar utmärkt med stora eller mindre grupper, eller i en dialog mellan två personer. Du kommer att kunna observera att varje person utvecklar en större känsla för ärlighet, sårbarhet och känslighet – när du använder den. Denna övning är utmärkt om man till exempel skall hålla ett föredrag och är nervös inför åhörarnas respons.

Övningen är en personlig tolkning och översättning från ett av korten från Meredith L. Young-Sowers: Angelic Messenger Cards.

Annons
%d bloggare gillar detta: