40 dagar med fokus på din kropp

Den här meditationen är en omtolkning av en 40 dagars meditation som handlade om överflöd. Jag gjorde denna omtolkning efter att ha prövat överflöds meditationen några gånger. För mig var det inte ett överflöd jag behövde, utan snarare en omfamning av och överflödande  omsorg om min kropp och ge den ett hopp om att den kunde må bra och att den faktiskt var och är bra.  Orden verkligen kom som i ett flöde till mig och var och en av dessa affirmationer går att plocka ut och meditera över var för sig, men jag rekommenderar er att försöka i 40 dar.

Jag hade under denna tid en del jobbiga sjukdomar som jag ville bli av med och kunna hantera bättre, men mest handlade det om att välkomna och omfamna min fysiska kropp och hela många tunga minnen i den.

Jag har prövat den ett antal gånger och både lyckats hålla på i 40 dagar och också avbrutit den genom att glömma bort att göra det en dag. Jag har också försökt att ”fuska” genom att gå vidare där jag glömde bort att fortsätta, men det blev aldrig bra. Vad som händer är att man gör ett åtagande till sig själv och man liksom glider in i ett sorts flöde, en speciell energi som man direkt märker då man går ut. En sorts kommunikation eller dialog med sig själv som känns oartigt att avbryta för tidigt. Det är bara att börja om och fullfölja processen man påbörjat.

Det här ingen universalmeditation som garanterar ett helande och att du blir frisk efter att du gjort den. Se det snarare som en möjlighet att lära känna och älska din kropp mer. Det fungerade i alla fall för mig.

Jag skapade den under mitten av 1990-talet, minns inte när. Du är välkommen att fritt omforma den efter ditt eget hjärta och intuition, men var noga med att skapa ett kontrakt eller en överenskommelse innan du sätter igång. Det är värt det besväret. Jag har själv kvar samtliga mina omgångar, samt de överflöds omgångar jag genomfört.

En 40 dagars kroppslig rekreations-meditation

Det tar 40 dagar för medvetandet att ställa om sig till det som är nytt.

Jag åtar mig härmed att under 40 dagar meditera över en av de 10 följande affirmationerna varje dag, i 10 till 15 minuter. Efter 10 dagar börjar Jag om från början igen. Efter varje tillfälle antecknar jag mina iakttagelser, upplevelser och de idéer som kommit till mig under meditationen. Jag påbörjar härmed en process som om den ska ge full effekt inte får avbrytas mitt i. Om jag skulle glömma bort att meditera en dag innan de 40 dagarna är slutförda måste jag börja om från början igen. Om jag skulle efter de 40 dagarna vilja fortsätta så gör jag det, så länge det känns bra för mig. Om jag vid ett senare tillfälle känner att jag vill påbörja en ny process så gör jag detta fast medveten om att det är en ny process och förväntar mig nya upplevelser och insikter.

Min intention är att gradvis förstärka och bygga upp kroppen så att jag blir alltmer hälsosam och friskare. Det är viktigt att jag skriver ner överenskommelsen med mig själv, eller ”kontraktet” i den anteckningsbok jag använder vid och för meditationerna. Detta gör jag innan jag påbörjar meditations dagarna och jag förbereder mig noga inför detta, markerar början och slutdatum i min kalender.

Mitt omprogrammerings kontrakt

Jag och min kropp är heliga. Vi  är ett, tillsammans lever vi i balans med Universum. Från och med denna dag ………………………………………………. kommer Jag (skriv ditt namn) ……………………………… att väcka upp mig och leva efter de regler och principer som har funnits i mitt innersta och i mina gener, mitt DNA, sedan jag ursprungligen skapades och tog form i denna värld. Kunskapen om att jag är hel och är ett med Universum. Min kropp är frisk, stark och uthållig. Helheten är mitt ursprung.

Jag är en perfekt varelse och jag programmerar nu frivilligt om min kropp till harmoni, enhet och friskhet. Det Gudomliga är ständigt närvarande i mitt liv och leder mig alltid till situationer som är hälsosamma för mig. Jag släpper nu in det Gudomliga ljuset i mitt liv. Jag öppnar mig för att det är min självklara rätt att känna och uppleva mirakler. Jag öppnar mig för det Universum vill ge mig och för den manliga och den kvinnliga kraften inom mig-. Jag släpper in  allt heligt och JAG tar emot och förenas med den pulserande kraft av kärlek som Universums hjärta pulserande producerar. Dess puls är min puls. Universums puls är ovillkorlig kärlek, JAG är ovillkorlig kärlek.

Jag står nu under Gudomligt beskydd och mitt beslut är att leva och att tjäna efter Universums Gudomliga principer.

I helhetens namn

(underteckna med ditt namn)

10 affirmationer som förändrar kroppens energimatris

  1. Det Gudomliga omvandlar min kropp och renar mig dagligen med gudomlig precision.
  2. Gudomlig inspiration ger mina kreativa tankar näring och liv. Frihet och lätthet är denna Gudomliga inspirations varumärke.
  3. Jag anropar ljuset inom mig och ansöker om liv. Den Gudomligt oändligt omslutande kärleken fyller min kropp med all den näring jag behöver.
  4. Jag stiger nu ut ur separationen och förenar mig med det Gudomliga inom mig. Allt är inom mig och JAG manifesterar nu detta i min yttre verklighet.
  5. Genom att bejaka det som är Heligt inom mig skapar JAG det Hela och Rena tempel som ÄR JAG.
  6. Jag är lycklig, Fri och Rik. Mitt liv berikar Mig och allt levande omkring mig. Min tacksamhet över allt detta berikar min fantastiska resa genom livet.
  7. Jag förlåter mig själv för att jag tillsammans med andra för en tid glömde bort vem JAG ÄR. Den Gudomliga Skaparen av Min Egen Verklighet.
  8. Gudomlig Glädje fyller min kropp med Gudomlig Kraft och Gudomlig Tillit. Allt är levande och helt i Mig.
  9. Gudomlig Kraft omger min kropp och omsluter mig med Kärlek och Helhet.
  10. Jag är Hel, Frisk och Stark. Gudomlig Medvetenhet strålar nu inom mig och uttrycker sig genom hela min varelse och igenom mig.
Annons
%d bloggare gillar detta: