Kanaliseringar

Jag har varit aktiv med kanaliseringar för grupper sedan den 11 november 2009. I stort sett varje månad, med uppehåll under sommaren. Undantaget är också 2014 och under pandemin. Jag hade tre i början av 2020 innan samhället stängde ner och jag återupptog kanaliseringarna under hösten 2021. Under 2022 tog jag en ny paus för att fokusera på att bygga upp min verksamhet som tidigare mer varit en hobby.

Under 2023 är jag åter igång med kanaliseringarna.

Redan från början valde jag att spela in mina kanaliseringar. Dels för att jag kom ihåg att då jag gjorde några trumresor mot slutet av 1990-talet så blev jag informerad om att även om man kommer ihåg mindre partier så är det omöjligt att komma ihåg allt man får till sig under en trumresa, även om man direkt efter skriver ned så mycket som man kan komma ihåg.

Från början använde jag en mp3 spelare med begränsad kvalité för att senare skaffa mig bättre utrustning. Jag är oerhört tacksam för att jag har gjort detta sedan start, liksom att jag valt att göra avskrifter av dem. Endast en gång under alla år har jag misslyckats med en inspelning, som helt enkelt är helt borta och jag har endast minnet av att ett ägg hade en symbolisk  betydelse som metafor i den.

Mina vägledare jobbar mycket med metaforer av olika slag för att hjälpa oss att förstå och känna igen det de vill berätta för oss.

Ett annat skäl till att jag gör mina inspelningar är för att det är så mycket lättare att slappna av då man spelar in. Är man avslappnad så är man också en mycket bättre kanal och får mycket bättre information från ens vägledare. Dessutom slipper man försöka koncentrera sig på att memorera och komma ihåg informationen medan man kanaliserar den.

Jag märker hur lätt det är att glömma eftersom jag sällan har koll på vad jag sagt en timme efter att jag kanaliserat, därför blir det alltid en fascinerande överraskning då jag skriver rent dem eftersom det är först då jag upplever det från utsidan, istället för inifrån som då jag gör det live.

Jag brukar skicka ut de färdiga utskrifterna till de personer jag har på min kontaktlista och som deltagit på dem och jag har haft ett antal äldre kanaliseringar här som jag nu håller på att byta ut till mer aktuella från de senaste åren.

Efterhand kommer jag att ge ut dem i bokform på ett eller annat sett. Jag har inte bestämt mig än om jag kommer ge ut dem i kronologisk ordning eller om jag kommer att redigerar dem efter teman, hur som helst lär det bli ett antal volymer.

Här är några exempel från de senaste 5 åren:

Kanalisering den 19 januari 2023

Kanalisering den 9 december 2021

kanalisering 28 oktober 2021

Kanalisering den 12 mars 2020

Kanalisering den 31 januari 2019

Annons

3 svar till “Kanaliseringar”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: