Coaching

Sedan januari 2020 har jag en ACC-certifiering som coach, baserad på de elva grundläggande Coach färdigheterna definierade av International Coach Federation.

Utbildningen gav mig de nya verktyg att med mer självförtroende arbeta som coach med inriktning som samtals- och livscoach.

Min långa erfarenhet av andlighet och sökandet efter mig själv har samlat på mig ett flertal verktyg som jag gärna delar med mig av.

Jag kom i unga år kontakt med gestaltterapi som gav mig en början på min personliga utveckling. Jag har också inspirerats av Patricia Tudor Sandahls bok om det inre barnet, som inte längre finns i tryck. Arbetet med det inre barnet förde mig till den amerikanska healern Michelle Phillips och hennes arbete med de inre barnen. Michelle har sedan 80-talet återkommit till Sverige gång på gång, inte bara med kurser och privatsessioner om de inre barnen, men de är ständigt närvarande i hennes arbete. Senast hon var i Sverige var kortvarigt under januari 2023 och hon lär komma tillbaka igen.

Jag är är också utbildad i hennes Christ Ray healing Technique som jag ibland kombinerar Reiki med. Man kan arbeta med sina inre barn både via coaching och via healing.

Jag har anpassat hennes metoder lite till mitt eget sätt att arbeta med de inre barnen och jag höll tre kurser och några föredrag om dem i Holland 2010. Vilket var lite omtumlande då jag höll dem på engelska och deltagarna pratade holländska.

När jag arbetar som coach är det du som klient som arbetar med dig själv. Jag som coach fungerar mer som ett bollplank som ställer frågor.

Jag ser mig som ett verktyg och en lyssnare som ställer frågor utifrån det du berättar och pushar dig som klient i den riktning där du själv finner dina svar.

Som coach kommer jag inte med pekpinnar eller fix och färdiga lösningar eller svar.

Jag hjälper dig som klient att själv hitta svaren inom dig.

Om svaren sitter långt inne i dig och har svårt att komma fram kan du kombinera coachningen med en avslappnande Reikibehandling.

coachdiplom

Annons
%d bloggare gillar detta: