Aktuellt

 Våren 2023

Kanaliseringskvällar: 

Torsdag 19 januari        Kanalisering den 19 januari 2023

Torsdag 16 mars           Kanalisering den 16 mars 2023

Torsdag 27 april

Torsdag 11 maj

Torsdag 8 juni

Extra kvällar under våren:

Torsdagen 23 mars:  Uppföljning av  kanaliseringen från januari, eller tidigare för de som vill fördjupa sig i det som kommit upp.

Torsdagen 30 mars: Föredrag i kombination med kanalisering med huvudtema på ljusspråk. Hur och när de kom till mig, samt hur det påverkar dagens andlighet. Jag kommer att först ha ett föredrag om dem med lite av språken. Deltagarna får ta del av inspelningar jag gjorde 2009 och som jag senare översatt, därefter  (om det finns tid över) kommer jag att ge var och en av deltagarna ett personligt budskap från deras guider på det språk som kommer till mig.

Torsdagen 25 maj: Uppföljning av kanaliseringarna från våren, eller  tidigare för de som vill fördjupa sig i de teman som kommit upp. Vi tar upp det som kan ha varit oklart eller det vi vill veta mer om. Efter samtal går jag in i kanal och ser vad vi får för svar. Vad som händer varierar kopplat dig de som är närvarande och vad som pågår i världen.

Anmälan och för mer information kontakta mig via mail siv.unityinlight@gmail.com eller via telefon 0761-658968. Portkod lämnas ut vid anmälan.

Priset för samtliga kvällar är 200 kr

Hösten 2023

augusti

september

november

December

Aktiviteterna sker i min lokal på Götabergsgatan 7 i Vasastan Göteborg. Mitt emellan spårvägsstationerna Valand och Vasaplatsen.
Annons
%d bloggare gillar detta: