Om

Jag heter Siv Tapper och jag är bland annat diplomerad coach, Reikimaster, healer och har en Fil Kand. i socialantropologi. Jag har alltid varit sensitiv för energier även om det tog mig lång tid att inse det och jag har kanaliserat till och från sedan mitten av 1990-talet, men mer offentligt sedan 2009.

I hela mitt liv har jag varit intresserad av religion och olika kulturer. Det började på högstadiet då jag för första gången lärde mig om andra världsreligioner utanför den kristna kyrkan. Jag minns hur jag kände att jag ville lära mig mer och att det bara var att skrapa på ytan.

Därefter har livet givet mig en ganska brokig väg med många sidospår men jag har alltid kommit tillbaks till min andlighet.

Jag blev också tidigt intresserad av psykologi och hur vi interagerar med varandra. Jag har genom åren också märkt hur saker och ting som tror man lämnat bakom sig kommer tillbaka till än på ett eller annat sätt. Jag hade givit upp Reikin som jag först kom i kontakt med runt 1993 och med åren inte givit det en tanke. Men eftersom jag alltid på något vis följt min intuition blev jag lite förvånad över att jag efter att jag precis avslutat min coachutbildning plötsligt fick en längtan tillbaks till Reikin.

Idag känner jag att både coaching och Reiki är utmärkta verktyg att tillsammans arbeta med för att lära känna sig själv bättre.

What People Say

The way to get started is to quit talking and begin doing.

Walt Disney

It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities.

J. K. Rowling

Don’t cry because it’s over, smile because it happened.

Dr. Seuss

Let’s build something together.


Annons
%d bloggare gillar detta: